Kávási táborKedves Barátaim!

Szeretettel hívlak Benneteket Kávásra, örökségünk megóvásából tábort szervezünk, hogy gyönyörű épületeinket megmentsük az enyészettől. Káváson, Zalaegerszeg mellett egy kicsi zsákfaluban lesz az építőkaláka. Mit fogunk csinálni? A Göcsejben egyedülálló, a borona tanösvény mentén található 200-300 éves borona pincéket mentünk meg. Fantasztikusan szépek, sajnos egyik másik romos, menthetetlen állapotban van, de még a mai napig használják ezeket. Az oldalukat kell bepucolni sárral, pitvart készíteni nekik. Megidézzük a régiek tudását, megismerkedjünk a vályogozással, tapasztással és a munkánkkal lassítsuk ezeknek a Zala megyében egyedül álló pincéknek az erózióját.

Ideje: Augusztus 12-18.

Részletek itt, vagy e-mailben.

Program: Sártapasztás, pitvar készítés, falak simogatása, építés a szeretet energiájával. :) Persze, ne csak a test fáradjon el, esténként megpróbáljuk majd összekötni az eget a földdel: jönnek Göcseji művészek, építészek, zenészek, tartanak előadást, de lesz szalonna sütés, közös éneklés és még strandolás is.

Nagyon ajánlom, leginkább azért, mert a polgármesterrel egyetemben én szervezem. Ez egy teljesen új dolog számomra, nagy örömöm a falusi közösséget szolgálni. Ha van kedvetek, hívjatok, keressetek a részletek miatt és gyertek.:)

Szeretettel,

K O Z M A Z S U Z S A N N A
építész | energetikai tanúsító | építési műszaki ellenőr
www.kozmazsuzsanna.blogspot.com
kozma.zsuzsanna.arch@gmail.com
+36 30 574 9181